torsdag 22. februar 2007

Siggens legg


Dette er et bilde av leggen min, 10 dager etter kajakkturen. Jeg glemte aa smore beina og faar i dag smake rumpa paa egne feil. Trykk paa bildet for fin, stor og detaljert utgave av leggen
setter forovrig stor pris paa kommentarer med sympati av enhver art....

5 kommentarer:

gulla og martin sa...

Hallo kjære vener! Er så artig å lesa frå turen dykkar. Vi gler oss med dere. Slike bein, armar og rygg som du Sigurd hadde, har eg hatt iblant, (før solfaktorens tid!)Eg har stor medkjensle med deg!!! Men det går over. No pakkar vi for Gjølmyrveke. Eg skal litt til Vang til veninne medan Martin er heime og jobbar tre dagar.Her er det vanleg god vinter, men på Sørlandet står bilar og trailerar i fleng og kjem seg ikkje laus i snøkavet, Og meir snø skal det bli!!
NEI,no er Martin komen i pysjen, så då seier eg berre: HA DET KJEMPEBRA med klem får oss. Gulla moster.

Anonym sa...

HEI
Her kommer en hilsen fra oss som er i Hurghada i Egypt! Vi har de3t bare bra. Fint hotell, varmt basseng og fin badestrand. Det er et stort hotell vi bor paa, og bra standard m god mat!

Leggen til Sigurd saa ikke bra ut, du faar passe paa saa du ikke faar noen infeksjon i den. Vi onsker dere en god tur videre m det blir sikkert toft med en saa lang busstur. Det var litt uvant tastatur aa skrive paa, derfor litt rare bokstaver som kommer! Ha det riktig bra videre,og vaer forsiktige! Klemmer fra Grete og Bjarne

Anonym sa...

Sjøl om du er mann Sigurd så må du smøre deg!! :)
Når det svir som verst kan du jo tenke på oss her hjemme som måker snø og fryser.
Høres ut som ett bra valg å dra til Tikal, særlig nå i disse Apocalypto tider (Mel Gibson film som omhandler Mayaindianerene og bla Tikal).
Ha en fortsatt god tur og kos dere masse!
Klem fra oss i Drøbak

Anonym sa...

Fint bein, siggen!

Sigurd sa...

takk for fine kommentarer :) Leggen er bra naa.