laurdag 3. februar 2007

Panajachel -

Naa er vi ved en fin sjo; Lago Atitlan. Er paa blod-turistsida med boder, hosteller og kafeer naa, men skal i morgen over til San Pedro, Panajachels sote lillesoster. Naa gikk det akkurat fire norske jenter forbi. Litt tilfeldig, men artig. Kryr ikke av nordmenn her.
Trine og jeg har i dag sitti og sett ut over sjoen med hver vaar bok og en kald kola i handa i mange timer. Det var veldig, veldig bra.
Trine vart ferdig med Vindens skygge, det var ei veldig bra bok som de alle boer lese. :)
Trine kjopte dessuten en innmari fin og orange veske. Den kler oynene hennes.
sigurd har no kjoept kabel til kameraet, men me har ikkje klart aa sette inn bileta enno. Min tekniske spansk er ikkje sterk nok til det, diverre. Vonar aa faa fiksa det snart.
Legg veldig gjerne inn kommentarer. det er veldig hyggelig =)
Sigurd byrjar aa laere seg litt spansk no, har bestilt appelsinjus, sagt til seljarar at me ikkje er interesserte i noetter og spurt kva ein oel kostar. eg er imponert!
Elles sparer me mykje pengar paa aa sove paa enkeltrom, hehe. fyrste natta sov me paa eit dobbeltrom med to senger, men sov i ei, saa me fekk bytta til eit rom med ei seng, daa foelte me oss lure! I natt betaler me berre ca 40 nok for ei natt for to, og det er ikkje verst.

Hasta la vista

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, kjære bror og Trine!Så hyggelig å lese reisedagbok fra dere og se at dere har det så bra.Nå har vi akkurat vært på tur for å utforske Drammensmarka fra Spiraltoppen. Det var helt supert, selv om vi ikke har ski. Ellers har det vært mord i blokka vår. Vi har besøk og telefoner fra politiet hver dag og kriposetterforskere i hvite dresser i korridorene hele tiden, så det er litt action, men litt ekkelt også. Jeg er tatt av saken på jobb, ettersom det ble dobbeltrolle som beboer og journalist.Spesielt fordi vi har vært gjennom politiavhør. Rar opplevelse, men kjente jo ikke mannen som er død. Dere kan se saken på dt.no, vg.no osv. Alle de store mediene er her og dekker, så blokka vår er blitt rikskjent :-)

Ser forresten fint ut der dere skal gå på språkskole, håper det blir fint. Tenker mye på dere. Skal hilse fra pappa også. Han prøvde å legge igjen melding til dere, men fikk det visst ikke helt til. Han hilser og sender klem.Varme tanker og klemmer fra Sunniva og Stian

Anonym sa...

Hello!

Kjempeartig å følge med på siden - espero que todo va bien y que podeis ver y hacer todas cosas buenas y superbuenas. Todo va bien en Trondheim, muchos besitos de Marie y Gisle.

Anonym sa...

Hei Trine og Sigurd! Det er veldig trivelig å følge med på reisedagboken deres! Veldig bra at dere har det fint! Blir spennende når dere skal begynne på språkskolen, og skal bo hos en vertsfamilie! Her på Kolbotn har vi det bra, men har begynt å savne dere allerede! Det er derfor bra at vi kan følge med på reisen deres! Klemmer fra mamma og pappa/Grete og Bjarne

Jens Kihl sa...

Hm. Artig at fordomane mot Mexico by ikkje slo til. Korleis ser det ut i Guatemala? Grønt? Steinete? Har de vorte kjende med nokon enno, eller er det litt tidleg, kanskje? I går var Ebba og eg på ski i Sørkedalen. Ikkje så eksotisk, men absolutt triveleg. Det er vel det mest spanande som skjer her, trur eg.