måndag 5. februar 2007

En slump frustrasjon, San Pedro

Naa er Trine og jeg i landsbygda, der vi gaar paa skole. Forste skoledag var i stad. Jeg foler meg utslitt og ikke spesielt bra. Det er noe med den folelsen av aa vaere barn igjen. Ikke kunne kommunisere, lese, skjonne, snakke. Tenker paa hvorfor man gidder aa dra fra Norge. Saa greit aa kunne spraaket. Saa mye jobb aa laere fra bunnen av. Oppgaven staar naa foran meg som bauta. Etterpaa skal jeg gjore lekser, akkurat som i 1.klasse.
Forovrig virker San Pedro som et fint sted aa vaere. Mange som hilser paa gata, tilsynelatende hyggelig spansklaerer og god mat. Akkurat naa ligger det en siklende San Pedrisk mann og sikler i inngangspartiet til internettkafeen. Tipper han har siesta. Han har straahatt og lener seg mot en liten gjerdestolpe, saa hodet hans nesten faller ned paa brystet. Litt ekkelt, litt stilig...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Sigurd.
4 dager med pugging, så begynner du kanskje å føle at du lærer noe, deretter blir det bare en stigning i lærekurven.
Husk at du slipper andre karakterer enn de du setter på deg selv, så ikke vær for streng i din bedømmelse av egne spansk-ferdigheter. Hvis du blir sliten, så er svaret et kafebord og : Cerveza, Por Favor. Hold deg borte fra Mescal, men Tequila går an, en før middag skjerper apetitten, men i familien der nede er vel ikke det vanlig.
Kos dere , med bautaer og motbakker alt etter som, men helst med sosial omgang og lekser og bading etc.
Bjarne
Bjarne