onsdag 14. februar 2007

en fin dag

I dag er jeg mindre brent

Trine er paa foredrag, jeg paa internettkafe

I dag laerte jeg noen nye ord

I stad snakka keg med en fransk servitor paa daarlig spansk, saa paa engelsk.

Snart er det middag med bonner, maistortillas og kanskje egg.

Takk for at du leser bloggen *smil*

4 kommentarer:

Jan Erik sa...

Yay, jeg er hyggelig. :)

Håper dere har det fint begge to! Ingen ting å lengte tilbake til her i Norge. Me talast!

Hilsen Jan Erik

Anonym sa...

Hola!

Hilsen fra Barcelona. Her går alt på spansk. Ingen kan engelsk, hverken drosjesjåfører eller ungdom. Bor i en fin leilighet midt i byen. Har sett alt det kule som kommer på mobilfronten. I morgen skal vi hjem til snøen.

Hilsen Espen (mobilen.no) og Pappa

Anonym sa...

Hei Sigurd og Trine.
Eg ser at de er boede stoele og solbrende, bra at de får nokre fysiske utfordringar. Her er det heldigvis snoe, og mogelegheit til skiturar. Men, berre ta det roleg, det vert nok snoe naar dere kjem attende. Korleis er det, fåår de lov til å hjelpa til på kjoekkenet eller vaska opp, eller er det ein ikkjesak. Kan de sjaa nokre andre kultforskjellar, det er saers nyttig å merka seg dei, og ikkje minst, fortella det til oss andre, me veit jo lite om kulturen i den delen av verda.
Kos dykk, hugs at tida gjeng fort, og då er det berre jobb og andre studiar som tel, sjølv om de kjem til å læra mindre på dei studia, enn det dere gjer der kor de er no.
Helsingar Bjarne

Anonym sa...

Hallo, savnede familie! Her hjemme er det hvertfall ingen fare for å bli solbrent med det første. Skulle gjerne vært på reise når jeg hører om alt dere opplever, savner det litt, merker jeg. I dag er jeg glad, for fikk time hos en fysioterapeut for ryggen. Han utførte mirakler i løpet av en time og jeg håper å være i jobb til uka.Har avlyst alle hyggelige ting i det siste, så håper å kunne ta litt igjen senere. Har forresten betalt e-faktura for deg, Sig! Savner dere oss noen gang (:-D), er vi å finne på www.sunnivaogstian.blogspot.com. Gulla og Martin var innom på hyggelig visitt her om dagen. Grunnet denne bloggen, vet vi plutselig mye mer om hva som foregår i slekta enn før. For en hyggelig bieffekt!Håper dere får en god skoleuke. God helg så lenge. Skal dere gjøre noe kos? Vi følger med dere! Stor kos og kjempeklem Sunniva (Stian hilser)