fredag 9. februar 2007

Bilete!



No vart det mange postar paa ein dag, men fann bilete av San Pedro paa datamaskina eg sit paa.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei godtfolk! Morsomt og spennende og følge dere og høre hva dere opplever. Reisebloggen fungerer strålende. Morsomt er det også at vi gjennom reisebloggen får oppdatert informasjon om vår slekta her hjemme (Kjartan/fetter). Byen og landskapet rundt ser kjempefint ut på bildene. Her hjemme kryper gradestokken snart ned mot 20 miunus. Vi skulle ferie treårs dagen vår hele helgen til ende med restaurantbesøk og skogstur, men det ble forhindret av sykdom.
Stian snufser forsatt (ikke på den sentimentale måten) og Sunniva noes akkurat naa!! og naa!. (prosit). Hun har ikke kunnet bevege seg siden onsdag p.g.a det vi tror er en fæl kink i ryggen. Stian trøster seg med ny harddisk.. Hele 320 nye gigabyte til rådighet. Skaper glede og redder helgen.. Sunniva vinker fra senga og sender klemmer.

gulla og martin sa...

Hei og hå. VI fylgjer med dere. Et sakte, sit ved bordet og tenk på at Gulla og Martin går på ski i sol med rima busker og ser utover Drammensfjorden. Så artig å lesa kvar dag.Takk! Ja no er vi og oppdaterte med både Kjartan og Sunniva, så no skal eg ta ein telefon til Sunniva. Synnøve har dansa tango i helga, men skal prøve seg inn på reisebloggen i morgon.
Bestemor i Valdres har eg tala med i dag. Og ho syns det er veldig moro at dere er på tur og har det fint.
Artig at dere sender bilder og.
Vi har sunge Ja, vi elsker med A.L. Svindal og gull. Norges fyrste gull i utfor! Skiskyting er og moro!!!
Om fjorten dagar er vi på vinterferie på Gjølmyr..dere blir sakna der!!!
Kos dere vidare med klem frå Martin og meg. Gulla moster.