fredag 9. mars 2007

Quito og full franskmann

Naa er vi i Ecuador. Har mista guiden vaar og en veske, men ellers er alt bra. Har mott Carlos, kjaeresten til Eirunn, og har kjorer oss rundt og er fryd og gammen. Veldig bra fyr. Har faatt god kontakt. Etterpaa skal vi ekuator, midten paa jorda. det er 15 min. herfra.
I gaar var vi paa en fransk restaurant med en fransk kelner som het Alain. Han kyssa Trine paa kinnet og blei fullere og fullere jo seinere det blei. Det fine var at han blei mer og mer spandabel med den stigende formen, og var raus med den chilenske vinen. Trine blei full og blid, og jeg blei blid og vin-rod paa underleppa, noe jeg fortsatt er.
Jeg har i dag klipt haaret for andre gang etter en daarlig frisor-episode i Costa Rica, og er naa litt lenger enn militaer-kort og trives godt med caps.

Siggen

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Sigurd og Trine!
Godt å høre at dere har det bra der nede! Det føles sikkert bra å være ferdig med spansk-opplæringa og nå kunne konsentrere seg om å reise rundt! Det gikk greit å reise over til Ecuador? Bra at der har Carlos som kan være guide for dere. Sikkert kjedelig å miste vesken og guide-bok, får håpe at dere slipper å miste noe mere.Men man vet jo aldri, det viktigste er å beholde pass og penger!
Her hjemme er det Valla-saken som har preget mediene de siste ukene. Nå har hun trukket seg som leder, så da roer det seg sikkert ned etterhvert. Begynner å bli litt lei denne saken. Her på Kolbotn har vi også vondt i ryggene våre, begrenser aktiviteten vår en god del.Vi håper på snarlig bedring! Vi reiser til Stavanger i 50årsdag i helga, og gleder oss til det! Ha det bra videre! Klem fra Grete (mamma)

gulla og martin sa...

MOSTER er her og fylgjer med dykk!!!
Varm klem og host, host...
Gulla.

Janne sa...

Det høres ut som dere har det kjempefint! Og at ekvator er 15 minutter unna er litt tøft, da. Og du blir nok vant til håret, Sigurd ;)

Anonym sa...

Hei begge to! Hørtes ut som en fin kveld! Er hos Fredrik og nå vi skal ha en rolig kveld m sushi, etter vill festing på karneval i går!Ellers er facebook blitt en slager her hjemme! Dere burde vurdere å joine! Savner dere begge, og ja vi savnet dere veldig på bursdagen til Ebba
(som janne i en kommentar så jeg) Alt vel så langt, god tur videre. Mange klemmer fra Charlotte (og Fredrik)

Anonym sa...

Heisann! Så trist at dere har mistet kameraet også! Håper dere får ordnet med et nytt, så dere får tatt noen flere bilder. Det er jo moro å ha. Stian og jeg har hatt en rolig og god helg, bortsett fra en litt vill tur på byen på fredag. I dag måtte jeg trå til og jobbe til ekstra, men så gikk Stian og jeg på date etterpå og spiste en god middag ute. Nå er det senga som venter. Ny arbeidsuke... Huff, kos dere i varmere strøk. Så hyggelig at dere har møtt Eirunns kjæreste forresten. Visste ikke at dere skulle møte han, så skjønte ikke hvem Carlos var først. Pass opp for flere franske kelnere. Trine er altfor søt... :-D

Sunniva

Geir sa...

Hei. Moro å sjå at dykk fortfarande e i full vigør på det sydamerikanske kontinentet, samt dagleg markerar familiens cirkumpolarprega livskarft. Jo jo, Landrangling mellom ukjente byar og plassar på ukjente kontinent eg aldri har høyrt om før, og slettes ikkje har vore på, tykkar vera artig. Artig å lese om dykkar reise, dumt med tapt veske og kamera. I verste fall får dykk arrangere ei kronerulling for å kjøpe nytt. For som ordtaket så kjent seier "espen askeladd i eventyrlandet uten kamera og bilete han kan vise frem til hu mor når han kjem attande, duger dårleg". Elles har da no vore ganske bra skiføre på desse traktar, men mildveret kom og dei svarte haustpløgde åkrane tykkar nå venda tilbake i Aas landskapet og pregar atter vår kvardag. Eg har vore på jobbreise v/ Åre og fordypt meg i store rovdyr, gått på ski i dei svenske skogarna, badet badstu og badestamp. Særlig badestamp anbefales. Å passere ein badestamp heretter, uten å plumpe oppi blir nok ei fattig og trist oppleving. Alt er bra med oss. God reise videre, våre kjære amassadørar på rangel i dei ukjente kontinent på den sydlige halvkule. Helsningar frå brodern Geir m/ fam