tysdag 27. mars 2007

Iguana i Guayaquil


En syk historie om en liten park i en by, hvor noen har satt ut en art og mater dem jevnlig med banan. Ligner en del paa gressholmen i Oslo egentlig, bare at her snakker vi om store dinosaurer som loper etter uskyldige turister.
Trine er forresten bedre av hoydesjuke, og spiser coca som aldri for.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Sigurd og Trine!
Uff, denne dinosauren så ikke noe særlig ut. Tror jeg hadde vært skeptisk om jeg møtte en slik en i en park! Håper det går greit for dere å være der oppe i høyden, og at dere får en fin fjell-tur! (Håper også at Trine blir helt bra)Det blir sikkert tøft å gå i så tynn luft, men dere får ta det rolig!Her hjemme i Norge er det vårstemning for tiden med mye sol over hele landet. Vi holder på med raking i hagen,og ser nå fram til påskeferie. Vi drar opp til Dagalifjell på lørdag, skal låne Roars hytte. Han skal på tur over Hardangervidda i første del av påsken, og derfor blir hytta ledig.
Geir og Tiia m fam og Gisle kommer også opp dit.Det er meldt bra vær i første del av påska, så vi håper det blir fint!

Dere får ha en riktig fin fjell-tur, og ta vare på dere selv. Det hadde vært artig om dere kunne ha prøvd å ringt oss når dere er tilbake fra fjellturen, da vi ikke har internettforbindelse i fjellet!
Ha det bra!
Hilsen mamma Grete