tysdag 3. april 2007

Hei Pappa!

Hyggelig snakke med deg i stad, pappa! God onsdag...

Trine og jeg har veid oss. Jeg har gaatt ned 8-9 kilo, og Trine har gaatt opp 6 kilo. Trolig fett som har konvertert til raa muskelkraft, fordi hun ikke ser tjukkere ut. Vi laante en vekt paa et apotek.
I dag har vi hatt en bra dag og var paa flytende straa-oyer i titikakasjoen og saa paa menneskene som levde sine liv paa dette sivet. Thor Heyerdahl var paa besok hos dette folket og gjorde slik at alle baatene deres fikk puma-hoder. Fine Thor...
Vi gikk paa 5-dagers fjelltur til Machu Piccu her om dagen og hadde det fint med en mormoner fra USA (Hi Kenny!), ei sprek dame fra Telemark, fire baerere, en kokk og en guide. Baerer'ne vakke i form og hang 3 timer bak oss etter 5 timers gange paa dag 2. Litt kjipt, men humoret ordna seg veldig elegant i et varmt kjokken i et leirehus hvor vi fikk torka de regntunge klaerne vaare, og spist litt sjokolade og etter hvert lunsj. Det tregeste av portorene var en rundt, hyggelig type som alle kalte "gordito", "han lille tjukke". Paa mange maater ligna han veldig paa Ludvig fra Flaaklypa.

Ellers alt bra. God Paaske!!

Ingen kommentarer: