måndag 30. april 2007

Action i Mendoza

Litt for lenge sidan forrige bloggpost, no. For tida er me i vinbyen Mendoza, som ligg aust i Argentina. Planen var aa kome hit for aa dra paa vintur, men sjoelv om me har vore her i 4 dagar no, har me ikkje faatt kome oss av gaarde enno. Derimot:

- Sigurd har paraglida! Det var visst veldig, veldig fint. Han tok mykje bilete og film fraa lufta, faar proeve aa leggje ut seinare.

- Eg har blitt matforgifta, sjoelvsagt paa den mest fancy restauranten me har vore paa paa lenge. Var ganske sjuk ein dag, men det gjekk fort over. Frisk no.

- Elles har Sigurd traska mykje rundt i byen, som visstnok er veldig fin. Veldig groen.

- Me har vore paa parktur. I utkanten av byen ligg det ein enorm park med innsjoe, store sportsanlegg, dyrehage og ein utkikkstopp.

- Me gjekk oss ville paa veg til parken og endte opp paa universitetscampus. Me sneik oss inn paa biblioteket, som var ganske fint.

Dei neste dagane tenkjer me oss paa vintur, overraskande nok.

2 kommentarer:

Gulla sa...

Hei kjære venner!
moro å sjå bilder og lesa. ser ut som dere har ein heilt fantastisk tur. vi gler oss over det.
Her er alt vel, også med Bestemor i Valdres. Vi har bak oss ein lang, god påskeferie og fem dagar i Madrid. Kjempe!! Fint vær og mange opplevingar. Om ikkje så ekstreme som det dere opplever.
Tala med Erik i kveld. Velkomne heim. Klem Gulla og Martin.

Anonym sa...

Hei dere to! Så Sig har paraglidet. Det må jeg si, så tøff du er! Det var sikkert kjempefint. Jeg er sykmeldt i et par uker fordi jeg ble helt utslitt av jobben igjen, men håper å være i jobb igjen fra neste uke. Ikke like ille som i vinter hvertfall. Gleder meg sånn til å se dere om litt over en uke. Nyt siste del av turen! Stor klem fra Stian og Sunniva